FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Expert Double 6000 Feeder és bojlis szett

Kétszer kettő néha öt! A már jól ismert Double Tip 3,60-as horgászbot mellé társítottuk a Double Speed 6000-es orsónkat és egy tekercs Carp Expert Feeder Zsinórt. Nézzük, mit tudnak külön-külön és miért olyan jók együtt.

További részletek

Carp Expert

Akció Akció!
24 990Ft.- (bruttó)

40 730Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Kétszer kettő néha öt! A már jól ismert Double Tip 3,60-as horgászbot mellé társítottuk a Double Speed 6000-es orsónkat és egy tekercs Carp Expert Feeder Zsinórt. Nézzük, mit tudnak külön-külön és miért olyan jók együtt.

Double Tip 3,60 m-es: A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük. A 360 centiméteres 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederes botot kapunk, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek. A Bot IM12 –es karbonból készült, ezért tud ennyire karcsú és könnyű lenni, az mellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi.

Carp Expert Double Speed 6000: A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.
Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt.
Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt. Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben.

Carp Expert Feeder Sinking: Egy jó minőségű süllyedő zsinór a felszerelésünk lelke. A Carp Expert Feeder Sinking jól és gyorsan süllyed, megóvja ezzel végszerelékünket az elsodródástól, így nem húzzuk szét az etetést, ezáltal több halat fogunk. Strapabíró és nagy valós szakítószilárdsággal rendelkezik.

Haladó horgászok tudják kihasználni a szett előnyeit igazán, mivel a botban rejlő lehetőség a nagy távolságok elérésére csak hozzáértő kezekben mutatkoznak meg igazán. Bojlizásra és feederezésre egyaránt alkalmas.

A szett tartalma:

- 1 darab Carp Expert DOUBLE-SPEED 6000 orsó

- 1 darab Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 3,6M HEAVY

- 1 tekercs FEEDER SINKING 0,25MM 150M zsinór

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 30

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts