FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Wizard High Speed ASP 4000

Wizard High Speed ASP 7,1:1 áttételes elsőfékes orsó

További részletek

Carp Expert


10 790Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Wizard High Speed ASP elsőfékes 4000-res orsó szuper áttétellel, 7,1:1 -es meghajtást kapott, ami azt jelenti, hogy a hajtókar teljes elfordításával hétszer fordul meg a rotor az orsó tengelye körül. Ezáltal nagyon gyors bevontatást tesz lehetővé, ami nem csak a balinok ellen hatásos csalivezetést eredményez, hanem a kezünket is kíméli, mivel nem kell őrült módjára tekernünk orsónkat a megfelelő sebesség eléréséhez. 

Persze ezt az orsót nagy sebességű csalibevontatásra találták ki, de egy feederes vagy matchbotos horgászatra is tökéletes választás lehet!

A sima futásról 6 darab csapágy gondoskodik és persze a plusz tűgörgő. A hajtókar mindkét oldalról csapágyazva van, ez érthető is, hiszen a nagy tempóhoz kell a sima futás.

Sekély fémdobbal kerül forgalomba, úgyis extra vékony zsinórokkal lesz feltöltve a dob. Használhatunk a fémdobra nanofil, fonott, vagy épp monofil zsinórokat egyaránt. Az orsó háza a jól bevált grafit váz, amely könnyűvé teszi az orsót de ez a kemény grafit váz stabilan tartja a szerkezetet még a nagyobb halak fárasztásánál is.

Az orsó  310gramm lett, amely nagyon jónak mondható, főleg, hogy fémdobbal van szerelve ez a 4000-res méretű szerkezet, amelyre  16-os monofil zsinórból így is 170 méter fér rá.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 31

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts