FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Kamasaki Elite Feeder 6000

Kamasaki Elite Feeder 6000 elsőfékes orsó. Nagyméretű dobbal rendelkező feeder orsó, amely tökéletes fékrendszerének köszönhetően akár nagyhalas feeder horgászatra is alkalmas.

További részletek

Kamasaki


8 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Kamasaki Elite Feeder 6000 elsőfékes orsó, amely nagy fémdobbal rendelkezik, ehhez társul a soklamellás fékrendszer. Ez a 6000-re méret tökéletes minden olyan feederes horgászatra, amelynél nem ritkák a nagytestű halak fárasztása. Az orsó fémdobja sekély, így nem kell felesleges zsinórtöltést csinálnunk. Az általános 20-as zsinórméretből 200 métert tudunk felcsévélni rá. A dob széles, így a dobások hosszabak is lehetnek, zsinórunk könnyebben fog lepörögni róla. Az orsó ennek a nagy dobnak és a 5,2:1 -es áttételnek köszönhetően egy teljes hajtókar elfordításával 95 centiméter zsinórt tudunk behúzni. Így horgászatunk ezzel is gyorsabbá, konfortosabbá válhat. Az osó dobjára akár csévélhetünk vékony fonott zsinórt is, csak a megfelelő fékrendszert kell beállítanunk. Az orsó háza grafit, ennek köszönhetően az Elite 6000 orsónk csupán 445g. A meghajtást az 5 darab csapágy és egy tűgörgő segíti. Az Elite Feeder orsó ebben az árfekvésben és minőségben az élen jár.

Mindenkinek ajánljuk, aki picivel magasabb szintre akarja emelni megszerzett tudását és elrugaszkodva az alapoktól megérett benne az igény egy minőségibb felszerelésre.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 36

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts