FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

WFT Load Catfish 8000

WFT Load Catfish 8000 harcsázó orsó akár általános akár pergető horgászatra egyaránt alkalmas.

További részletek

Energofish


23 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

WFT Load 8000 típusú orsó egy tökéletesen megtervezett elsőfékes orsó. WFT Load orsók összeszerelése során ugyanazt a technológiát alkalmazták, mint a WFT PRO SALT családban már bizonyított. A főfogaskerék egy bronz fogaskeréhez csatlakozik, és egy rozsdamentes acélból készült csapágyperselybe illeszkedik. A bronz fogaskerék a főtengely közepén helyezkedik el, így garantáltan nincs holtjáték!

A WFT LOAD alkatrészeinek gyártásakor a fő szempont a maximális teherbírás elérése volt. Az orsó teste és a rotor magas nyomáson és hőkezeléssel kezelt ABS anyagból készül. A krómozott rézgörgő egy tefloncsapággyal van szerelve, mely semmilyen karbantartási munkát nem igényel! A főtengely krómacélból készült, és egy bronz anyacsavart kapott a végére. CNC gépkezelt hajtókar a főfogaskerék csapágyperselyéhez közvetlen illeszkedik. A rozsdamentes acélból készült csavarmenetek precízek és anyagkeménységük folytán a hajtókat kiszakíthatatlan a helyéről. Tökletes futást a 4 golyóscsapágy biztosítja, és a pontos rotorhajtás pillanatnyi állását a precízen tervezett visszafutásgátló adja. A fékrendszere sok lamellából épül fel, a lamellák a fékezések alatt és után sem hagyják letapadni azokat, így a fékerőt tág határok között állíthatjuk akár fárasztás alatt is. Az orsó fémdobbal szerelt, így bátran használhatjuk fonott és monofil zsinórral is egyaránt. Az 8000-res méretű orsó áttétele: 4,9:1 , az orsón dobjára 0,32-es átmérőből 240 métert tudunk felcsévélni.

Ezt az orsót haladó és profi horgászoknak egyaránt ajánljuk! Legfőként harcsahorgászatra javasolt termék, amely ár-minőség viszonylatban az élen van!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 34

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts