FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Zebco Rhino VX elektromos csónakmotor 54Lb

Zebco Rhino VX elektromos csónakmotor 54Lb. Aki olyan motort szeretne amely valóban azt tudja ami rá van írva... Megtalálta!!!

További részletek

Zebco Rhino


68 890Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Zebco Rhino VX elektromos csónakmotor amely 54 librás tolóerővel rendelkezik, ez képes akár a 1750 kilógrammot meghaladó csónakot megmozdítani és órákon át mozgásba hozni! Természetesen egy hagyományos csónak összsúlya nem valószínű, hogy ezt a számot eléri, így biztosak lehetünk abba, hogy ez a 54librás tolóerő minden körülményben kiszolgálja csónakunkat. A szerkezet sebesség fokozatai 5 előre és 2 hátra.

A Rhino mint típus már hosszú évek alatt bizonyította itt Magyarorságon is, hogy helye van a legjobb csónakmotorok között. Kiváló minőséget és megbízhatóságot az a Zebco cég az összes csónakmotorjára! A szakemberek minden apró részletre odafigyeltek a gyártásnál. Olyan használati eszköz legyen az ember kezében, ami hosszú-hosszú időre problémamentesen kiszolgálja őt. Jó enerigagazdálkodó ez a motor, súlya 10kg, 12V kell az üzemeltetéséhez, az akku kábel hossza 170cm, tengely hossza teleszkópos rendszerű, alapban 91cm. Kijelzőn ellenőrizhetjük az akkumulátor töltötségét.

Ezt a Rhino elektromotort mindenkinek ajánljuk aki kedvező áron egy megbízható szerkezetet szeretne megvásárolni!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 39

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts