FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Nyári Intruder Arno Feeder szett 3,60

Nyári Intruder Arno Feeder Szett 3,60 hosszban, 6000-re elsőfékes feeder orsóval, etetőanyagokkal, zsinórral.

További részletek

Energofish


18 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Nyári Intruder Arno Feeder szett amely tartalmaz:

Intruder 6000 Feeder orsó: Tökéletes választás egy medium-light, medium vagy medium-heavy erősségű horgászbotra. A dob átmérője 60mm ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór könnyedén leperegjen róla. Ideális méret a 0,18 és 0,25-ös vastagság vagy akár 0,08 - 0,10-es fonott zsinór is. A vezetőgörgő csapágyazva van, ami minimális terhelésnél is elforog és ezáltal nem tekeri meg zsinórunkat. Fék a hagyományos fém-filc lamellás rendszerű, jól kezelhető, tág határok között állítható. Az orsó hajtókarja egy mozdulattal behajtható, így szállításnál ez megkönnyíti a tárolástát.

Intruder Carp Feeder 360 bot:  Egy igazán univerzális feederbot, ami egy magas minőségű IM10-es carbon anyagnak köszönhetően, erős mégis könnyű. Fárasztásnál érződik igazán a benne rejlő erő. Ezt fokozza a kevlár erősítés, amely a spirálszövéssel erősíti meg a bottestet. Gyűrűzete SIC anyagú, három részre szedhető tagokra bontható, három dorab nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc jár hozzá.

Carp Expert etetőanyag keverő vödör: a legkisebb helyet foglalja az új CXP etetőanyag keverő vászon tál, Mindig kéznél lehet és pillanatok alatt az 1-2 kilónyi etetőanyagunkat bekeverhetjük benne.

Champion etetőanyag keverék: Szilvási Szilárd receptje alapján készült, magas minőségű etetőanyag ami ehhet a szetthez jár. Akár hobbi, akár versenyre is használható anyag, amelyben minden olyan alkotó megtalálható, ami a halak kívánalmainak megfelelnek. Vízbeérést követően percek alatt oldódnak ki az aromák, jól tapadó, közepes szemcseméretű, folyó és állóvízre egyaránt használható etetőanyag.

Power Feeder zsnór: 150méter monofil zsinórt adunk ajándékba, maximálisan alkalmas a feederes horgászatra. A midern gyártási eljárásnak köszönhetően anyaga nehezített, gyorsan tud süllyedni, így kényelmesebb vele a horgászat. Bevonata alkalmassá teszi a vávdobásokhoz. Nyúlása közepes, alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése van.

12045-016

 

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts