FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Czero Black Pearl Feeder Baitrunner 5500M

Czero Black Pearl Feeder Baitrunner 5500M nyeletőfékes orsó fantasztikus árban! Tökéletes és precíz működés a feederes vagy akár általános horgászatra is.

További részletek

Czero

Akció Akció!
19 990Ft.- (bruttó)

29 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Czero Black Pearl Feeder Baitrunner horgászorsó egy tökéletesen összerakot, megbízható szerkezet, amely nem csak a feederes horgászatra, hanem bármely horgászmódszerre alkalmas. Mindent tud, amit egy ilyen orsónak tudnia kell. Precíz, hosszú utas fékrendszer az első féknél és a nyeletőféknél is. Áttétele 4,8:1 arányban egy gyors horgászatot biztosít. Alacsony, úgymond töltött dobbal rendelkezik, amely megkímél minket a felesleges zsinórtöltéstől. Kellő mennyiséget tudunk rá tölteni: 0,25 monofil zsinórból 250m, 0,30-as méretből 170méter is elfér rajta. A Worm Shaft dobemelő rendszere tökéletes zsinórfelrakást biztosít, így a dobások hossza megnőnek.

Erős fém hajtókarján jól megmarkolható gomb található, grafit pótdob jár hozzá, természetesen azonnali visszaforgásgátlóval készül és nagyméretű 4+1 golyóscsapágy biztosítja az orsó futását.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 24

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts