FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ICC medervizsgáló

ICC medervizsgáló, talajminta vevő eszköz, az eredményes pontyhorgászatban előnyös szerephez juthatunk, ha ismerjük a meder összetételét.

További részletek

ICC


24 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

ICC medervizsgáló, talajminta vevő eszköz. Az eredményes pontyhorgászatban elengedhetetlen a meghorgászott vízfelület alatt elterülő mederfenék átható ismerete domborzatilag, valamint a legtöbb esetben, anyagában is egyaránt. Ezen információk alapján határozható meg a legnagyobb valószínűséggel, hogy melyik időszakban mikor és hova érdemes helyeznünk a végszerelékeinket.

Ennek elengedhetetlen és pótolhatatlan eszköze az ICC medervizsgáló tapogató rúd és annak nagyon hasznos kiegészítője, az ICC talajminta vevő, melynek használatával pontosabban és következetesebben tudjuk stratégiáinkat felépíteni. Használata alapokban rengeti meg a pontyhorgászat stratégiájának eredményességét. Segítségével nyomon követhetjük a horgászatra kijelölt illetve az etetett hely körülményeinek aktuális állását, változásait. A horgászatra kijelölt hely esetében feltérképezhetjük s tófrnék nagy részét, ismeretanyagot képezve annak anyagáról. Az iszap esetében például annak összetételéről, melyben időszaktól függően találhatunk puhatestűeket, kagylókat, szúnyoglárvákat stb., melyek igéretes pontot jelölhetik, de gyorsan ráismerhetünk például egy büdös/döglött iszappal telített helyen, hogy ott semmiképpen se próbálkozzunk.

Etetett hely esetén például fizikálisan nyomon tudjuk követni a beszórt etetőanyag mennyiségében bekövetkezett változásokat, természetesen az oldódási és elmozgást befolyásoló tényezőket figyelembe véve.

Használata egyszerű a markoló hátsó részén kialakított csipesznek köszönhetően, mellyel nyitott állapotba forgathatjuk eszközünket, a biztos fogást a biztonsági klipsszel ellátott alumínium toldó nyújtja használója számára, mellyel az ICC Tapogató rudunkra csatlakoztathatjuk. Természetesen nyitott állapotban kerül és merülalá a tetszőleges hosszban összeszerelt rúd szettünk menete végén. A talajminta vevő hasznos eszköz a pontyos fegyvertárunkban.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 23

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts