FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Benzar Jelly Baits Luminophore Worm

Benzar Jelly Baits fluoreszkáló giliszta, amely egy újdonság a horogcsalik körében. Élethű, lágy és mégis nagyon tartós horgon felkínálva.

További részletek

Benzár Mix


990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Benzar Jelly Baits Luminophore Worm egy fantasztikus giliszta utánzat. Ennek a termék megjelenésével már nem kell arra koncentrálnunk, hogy mindig ideális élő csali álljon rendelkezésünkre a horgászathoz. Most azonban már nem csak az élethű csalik érzetét, de az UV fény hatására a fluoreszkáló vonzó hatást is bevethetjük fegyverként. A sötétebb vízrétegekben élő halak számára pedig kifejezetten vonzó egy fényes csali.

A legélethűbb, leglágyabb anyagból készült csalik forradalmasították a finomszerelékes horgászatot. Az új Luminophore Worm-ok pedig ezt még tovább fejlesztették. Mivel a termék nem szilikonból készül, hanem albuminból, egy speciális fehérjéből készült, így nem csak vonzó fénylő csali, de egyben környezetbarát, könnyen lebomló eleség is. A sötétben könnyebben rátalálnak a halak a fluoreszkáló csalira, így extrém körülmények között is nagyobb az esély egy sikeres pecára. A tökéletes tervezésnek köszönhetően a csali megszólalásig hasonlít az élőre, mind formájban, mind méretben, állagában, de még a gyűrűk és a száj formája is megtévesztésig utánozza az élő csalit. A gilisztán belül egy fluoroszkáló csík pedig UV fény hatására enyhe saját fényt bocsát ki, akár a víz alatt is. Ajánljuk mindenkinek, hogy próbálja ki ezt a fantasztikus csalit!

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 24

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts