FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Expert Neo Extreme Long Cast orsó

Carp Expert Neo Extreme Long Cast távdobó orsó, amely 100 méter feletti dobások kivitlezéseire lett tervezve. Robosztus szerkezet, dobásokhoz és nagy távolságokra való behúzásokhoz is alkalmazható nagyhalas orsó.

További részletek

Carp Expert


12 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Carp Expert Neo Extreme Long Cast távdobó orsó. A 100méter feletti dobások és a nagy távolságokra való behúzásokhoz ajánljuk ezt a típust. Ez az orsó 9000-res méretnek felel meg, ezért nagyhalas, távdobó orsó kategóriába sorolható.

Extra nagy méretű fémdobbal rendelkezik, amiről nagyon könnyen pereg le a zsinór dobáskor. A lassú dobemelésű szerkezet tökéletes és egyenletes zsinórrakást eredményez a dobon. Ez alapból segíti a dobásoknál a nagyobb távolságok elérését.

Robosztus hajtókarral rendelkezik, ami azért fontos, hogy sok esetben jóval 100gramm feletti ólmokat könnyedén ki tudjuk tekerni a szerelék bevontatása során. Fárasztásnál pedig dinamikusabb legyen a csévélés.

Rengeteg zsinór fér rá, ami a behúzásokhoz és a nagy dobásokhoz elengedhetetlen. 0,40-es zsinórból 280méter fér el. Az orsó súlya 815gramm.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 24

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts