FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ET Outdoor Zip XXL szék

ET Outdoor XXL Zip szék 130kg terhelhetőséggel, kényelmes és könnyű szerkezet. Könnyedén összecsukható és pillanatok alatt nyitható horgászszék.

További részletek

Energofish


13 790Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

ET Outdoor XXL Zip  a vízparti komfortot biztosító termékekbe több termék csoport is beletartozik, mint például a székek, melyek azt a célt szolgálják, hogy a horgászat igazi kikapcsolódás legyen számunkra. Hazatérve kipihenten gondolhassunk vissza, az élményekre, ami a halfogás öröme és a természet szeretete adott nekünk.

Ez a XXL Zip szék extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen összecsukható és szállítható. Csúszásgátló talpa stabil tartást ad neki a talajon. A könnyű szerkezet ellenére extra teherbírást ad, 130kilót képes huzamosabb ideig tartani, de azért figyeljünk oda, hogy ne lendülettel közelítsük meg. Háttámlája magasított, jól tartja a hátunkat. Tömege mindössze 5,2 kg, ami igen mobilissá teszi, még ha több száz métert is kell cipelnünk a kiszemelt horgászhelyig.

Ülőfelületének magassága majdnem 50cm, ezért nagyon kényelmesen ülhetünk bele, állhatunk fel belőle. Nagyon komfortos szék, jó anyagokat használtak fel, karfája stabillá teszi.

- Összecsukható

- Oxford 600 PVC bevonatos vízlepergető anyag

- Strapabíró szerkezet

- Kényelmes bevonatú kartámasz

- Ülőfelület mérete: 54cm x 43cm

- Tömege: 5,2kg

- Szállító táska jár hozzá

- Összecsukott mérete: 115 x 23cm

- Max terhelhetőség 130kg

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts