FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Jubileumi Szék - Ernyő szett

Jubileumi szék-ernyő szett. Konfortos karfás szék, 250-es sátras ernyő és ezekhez most egy 32cm-es pontypárna jár ajándékba.

További részletek

Energofish


23 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az XXL Zip egy extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen össze csukható és szállítható. Csúszásgátlós talpa stabil tartást ad neki a talajon. Extra teherbírású (130 kg), de azért figyeljünk oda, hogy ne lendülettel közelítsük meg. Erősített váz szerkezet és anyagok jellemzik. Háttámlája magas, kényelmes. Tömege mindössze 5,2 kg, ami igen mobilissá teszi, még ha több száz métert is kell cipelnünk a kiszemelt horgász helyig, minden további nélkül megtehetjük, nem fogunk úgy elfáradni, mintha egy nehéz széket cipelnénk. Ülő felületének magassága majdnem 50 cm, ezért nagyon kényelmesen ülhetünk benne hosszú távon is, a magasabb emberek számára is első osztályú kényelmet biztosít. Karfája kényelmes, ugancsak oxford anyaggal bevont.

A szék mellé kapunk egy 250-es sátras ernyőt, mely nagyon hasznos esőben, szélben, napsütsében védi az alatta pihenő horgászt. A hozzá kapható spirál menetes leszúró óriási segítség az ernyő biztonságos rögzítéséhez. A gyártása során felhasznált alapanyagoknak köszönhetően rendkívül strapabíró. Az anyag átmérője: 250 cm.

A szett tartalma:

1 db. ET Outdoor XXL ZIP szék

1 db. ET Sátras Ernyő 2,50 m

+ 1 db. AJÁNDÉK 32 cm-es pontypárna (2.990 Ft értékben)

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 39

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts