FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Ülőkés láda belső tárolókkal

A Fishing Box-ok széles választéka mellé most egy olyan horgászláda került, mely nemcsak jól pakolható és tágas, hanem a horgászat során ülhetünk is rajta! Ami a legfontosabb: teherbírása 100 kg!

További részletek

Energofish


6 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Fishing Box-ok széles választéka mellé most egy olyan horgászláda került, mely nemcsak jól pakolható és tágas, hanem a horgászat során ülhetünk is rajta! Ami a legfontosabb: teherbírása 100 kg!

Igen, ez a doboz nem csak gyermekek részére jelent ülő ládát is egyben. Tökéletesen elbírja, akár egy felnőtt férfi tömegét is. Anyaga nagy teherbírású, ám mégsem törős műanyag!

Nézzük az elosztását, mely két fő részből tevődik össze:

- A felső rész két csatját lehajtva egy olyan belső tárul elénk, mely tökéletesen megfelel aprócikkeink elrendezéséhez.

- A doboz tetejében 4 db lehajtható kis rész van, melyből mindegyik egy különálló kis dobozként funkcionál. Nagyon stabilan tartják apróságainkat, jól tudunk rendezkedni bennük.

- A fakk alsó része egy, már jól ismert, lemezekkel rekeszelhető tér, mely szintén aprócikkek, kiegészítők tárolására szolgál, mélysége 7 cm.

- A tetőt visszahajtva és a csatokat visszapattintva betekinthetünk a doboz aljába, melyet már csak 1 db csat véd a kinyílástól. Itt egy hatalmas üres térrel találkozunk, melybe bármit bepakolhatunk. Legyen szó csúzliról, mérlegről, zsákos haltartóról, etetőanyagról, szinte bármit jól tárolhatunk és szállíthatunk itt.

Hogy a szállítás igazán kényelmes legyen, egy felcsatolható vállpántot is adunk a dobozhoz, mely az oldalán lévő lehetőséghez egy mozdulattal rögzíthető és a csatok segítségével a megfelelő hosszra beállítható.

Kényelmi extraként kapunk egy kis párnázott ülő felületet is, melyet adott esetben akár a doboz tetejére fel is ragaszthatunk.

Ne feledjük, a doboz megvásárlásával egy olyan ülőkét is kapunk egyben, mely a nehezen megközelíthető helyek esetében a felszerelés tárolásában és szállításában is segítségünkre lehet.

Jellemzői:

- Méret: 23x35x38cm

- Elosztása: 2 fő rész

- Anyaga: strapabíró műanyag

- Súly: 1,2kg

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 27

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts