FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Fox Rage Speedflow XL merítőháló

A Fox Rage Speedflow XL merítőháló egy olyan szák, amely nem csak könnyű és nagy, hanem könnyen is szállítható, hála az összehúzható kivitelnek és a tároló táskákának. Egyszóval tökéletes társ az...

További részletek

Fox


24 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Fox Rage Speedflow XL merítőháló egy olyan szák, amely nem csak könnyű és nagy, hanem könnyen is szállítható, hála az összehúzható kivitelnek és a tároló táskákának. Egyszóval tökéletes társ az olyan horgászatok során is, ahová minimális horgászcucccal érkezünk.

A háló gumírozott bevonatú, nem sérülékeny, sőt az ultra-könnyű teleszkópos alumínium nyélnek és teljesen alumínium keretnek köszönhetően extra erős is.

A Fox Rage Speedflow merítőháló nagy, tágas és hihetetlenül megbízható. A magas szakítószilárdságú és csomó nélküli háló egy lapos aljú, speciális gumi réteggel bevont háló. A Fox Rage háló megakadályozza a a csali beakadását, valamint különösen biztonságos a halaknak. A speciális anyagnak köszönhetően pillanatokon belül szárad, és szállítás alatt mellőzi a kellemetlen szagokat. A szák nyele szállítás közben visszatolható a keretbe, így kis helyet foglal.

Legyen szó ragadozó halakról, vagy békés halakról, ez a háló minden esetben kitűnően használható!

A Fox Rage Speedflow XL merítőháló jellemzői:

- Vázméret: 90cm x 98cm

- Mélysége: 80cm

- Nyél hosszúság: 120cm

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 33

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts