FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Camor Outlet Winn 300 bolognai bot 3,0m

A Camor Outlet Winn 300 bolognai bot egy igazán könnyű, úszós horgászbot, a módszerrel ismerkedők legjobb választása! Keszegezéshez, kisebb pontyok kifárasztásához ideális társ a Camor Outlet...

További részletek

Energofish

Akció Akció!
4 990Ft.- (bruttó)

7 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Camor Outlet Winn 300 bolognai bot egy igazán könnyű, úszós horgászbot, a módszerrel ismerkedők legjobb választása! Keszegezéshez, kisebb pontyok kifárasztásához ideális társ a Camor Outlet Winn horgászbot. 4 darab SIC betétes gyűrűvel szerelt, melyen ellenállás nélkül siklik végig a zsinór, maximalizálva ezzel a dobás hosszúságát és a fárasztás hatékonyságát.

A kivételesen könnyű, ám mégis erős Kompozit anyagnak köszönhetően akár egész nap is kézben tarthatjuk, anélkül hogy elfáradnánk. Ebben az esetben természetesen megfelelően könnyű orsót válasszunk hozzá. Orsónk megfelelő rögzítéséhez békazáras orsótartót kapott.

A C akció az egyik leggyakrabban alkalmazott, univerzális bot karakter. A botnak ilyenkor legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal kellően lágy ahhoz, hogy hatékonyan tompítsa a halak gyors, hirtelen kirohanásait is, ezáltal minimalizálja a horog kiszakadásából eredő halvesztést.

A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.

A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.

A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Jellemzői:

- Hossz: 3,00 m

- Tagok száma: 3

- Dobósúly: 5-25 g

- Súly: 207 g

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 45

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts