FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Benzár Mix dipelt speed pellet

Benzár Zsolt pelletes újdonságai mindig nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében. Nincs ez másként a Benzár Mix Speed Pellet esetében sem. A Benzár Mix Speed pellet család, egy vadonatúj...

További részletek

Benzár Mix


590Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Benzár Zsolt pelletes újdonságai mindig nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében. Nincs ez másként a Benzár Mix Speed Pellet esetében sem. A Benzár Mix Speed pellet család, egy vadonatúj eljárással készült, nem csupán formájában, hanem összetételében is eltér a hagyományos pelletektől.

Többségükben kifejezetten magas szénhidrát tartalmú csalik, melyek a tavaszi és őszi horgászatok mellett nyáron is bizonyítanak. A magas szénhidrát tartalom mellé a krilles esetében a fehérjetartalom is megemelkedett, így kifejezetten a nyári meleg vizek favorit csalijává vált.

Horogra tűzése rendkívül egyszerű, hisz a pelletek kis cérna hurkokkal vannak ellátva, melybe a horgot egyszerűen csak beakasztjuk.

Az előzetes tesztek kiemelkedően jó eredményeket mutattak, így biztosan állítható, hogy használatukkal több ezer horgász fog feledhetetlen élményekkel gazdagodni.

Kiszerelés: 24db/doboz

Ízesítés:

- Méz (sárga)

- Krill (bordó)

- Eper (piros)

- Spicy (világosbarna)

- Fokhagyma (fehér)

- Kagyló (Barna)

- Ponty-kárász (Sárga)

Méret: 9-12mm

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 46

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts