FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Benzár Mix Pom Pom csali 35db

Tavasszal és ősszel, a felmelegedő és lehűlő vizekben jobb eredményeket érhetünk el, ha az általunk felkínált csali kicsit intenzívebb aromával rendelkezik. Milyen hatást érhetünk el akkor, ha ez a csali...

További részletek

Benzár Mix


790Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Tavasszal és ősszel, a felmelegedő és lehűlő vizekben jobb eredményeket érhetünk el, ha az általunk felkínált csali kicsit intenzívebb aromával rendelkezik. Milyen hatást érhetünk el akkor, ha ez a csali szinte csak aromából áll?

A Pom Pom egy olyan, speciális anyagból készült csali, mely képes magába szívni bármilyen aromát, folyékony csalogató anyagot. Ezáltal maga köré vonzza és táplálkozásra készteti a közelben lévő békés halakat. Kereskedelmi forgalomba már egy saját, speciális aromában kerül, melyből többféle változat is készült, a hagyományos mézesen, vaníliáson keresztül egészen a Krillesig.

Használhatjuk csalitüskén éppúgy, mint horogra tűzve. Mindkettőn jól tart és folyamatosan adja ki magából a csalogató aromát. Kombináljuk élő-, és szilikon csalikkal, hogy minél csábítóbb legyen.

Az egyik legnagyobb ütőkártya mégis a Fluo Booster használata!
Fújjunk a csalira egyszer...

- A külső, lazább rétege könnyedén magába szívja az aromát és ezáltal képes gyorsan le is adni azt, odacsalva így a környéken tartózkodó pontyokat, amurokat.
- A belső, tömörebb szerkezetű magból később fognak kioldódni az íz és illatanyagok, így hosszabb idő múlva is értékes csalogató hatással rendelkezik.

A sikeresség érdekében ne féljünk újdonságokat kipróbálni. Kombináljuk meglévő csalijainkat, mert ami tegnap bevált, lehet hogy a mai napon egy darab halat sem fog adni.

Ízesítés:

- Vanília

- Méz

- Krill

- Eper

- Ananász

- Áfonya

- Szilva

- Fokhagyma

- Szúnyoglárva

- Kagyló

- Ponty-kárász

- Squid&Octopus

- Sweetcorn

- Tutti frutti

- Busa

- Secret

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 29

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts