FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

SBS Baits Fluro Powder dip 3 in 1

Az SBS Baits egy fantasztikus újdonsággal rukkolt elő 2011-ben! A 3 in 1 Fluro Powder Dip pordip dobozában kétféle pordip található, jól elkülönítve egymástól.

További részletek

SBS Baits


2 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az SBS Baits egy fantasztikus újdonsággal rukkolt elő 2011-ben! A 3 in 1 Fluro Powder Dip pordip dobozában kétféle pordip található, jól elkülönítve egymástól.

A doboz alsó részében 150 gr rendkívül vonzó illattal és ízesítéssel rendelkező pordip van, amely vízbe érkezést követően rövid idő alatt leoldódik csalink felületéről.

A felső részben a rendkívül élénk színű fluro por található, amiből 25 gramm van a dobozban. A fluro pordip is rendelkezik ízesítéssel, viszont csalinkról nem oldódik le!

A termék nevéből következően ezt a segédcsalit 3 féle módon használhatjuk horgászataink során.

Az első felhasználási módot ajánlja a gyártó a legtöbb helyzetre. E szerint az intenzíven telepített, viszonylag csekély vízmélységű (2 m) tavakon elégséges az ízesített pordipet használnunk. Ezeken a vizeken (kiváltképp magasabb vízhőfok esetén) rendszerint zavaros a víz. Ebben a zavaros vízben a ponty kizárólag szaglószervére hagyatkozva táplálkozik, ezért a fluro por használata felesleges. Nedvesítsük be csalink felületét, majd forgassuk meg a pordipben. Vízbe érkezést követően a pordip leoldódik csalinkról és elterül körülötte. Az így keletkezett illatfelhővel fogja a közelben tartózkodó halakat a csalink közelébe vonzani.

A második felhasználási mód éppen ennek az ellenkezője. Mélyebb bányatavakban, vagy tiszta víz esetén (tavasszal és ősszel a sekélyebb vizű tavakon is!) kifejezetten megnő a jelentősége a fluro por használatának. Itt egyszerűen mártsuk csalinkat a vízbe, majd utána forgassuk meg a fluro porban. A fluro por vízbe kerülve sem oldódik, ezért a csalin a por élénk színének és illatanyagainak köszönhetően fogja felkelteni a pontyok érdeklődését.

A harmadik lehetőség a kétfajta por együttes használata, mely szintén tiszta, áttetsző víz esetén alkalmazható sikeresen. Ebben az esetben először a fluro porral vonjuk be csalink nedves felületét, majd újranedvesítés után forgassuk bele az ízesített pordipbe. Az ízesített rész csalinkról leoldódva, a pordip pedig annak felületén, élénk színével hívja fel magára a figyelmet. Figyelem! A fordított sorrend alkalmazása nem ajánlott, mert abban az esetben a pordippel együtt a fluro por is leoldódik csalink felületéről!

Kiszerelés: 175 gr

Ízesítés:

- Garlic (fokhagyma)

- Ace Lobworm (csaliféreg-giliszta-tintahal-polip)

- All Season Corn (kukorica)

- M1 (fűszer)

- Bio Big Fish (hal)

- Fruit & Nut (ananász-mogyoró)

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 31

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts