FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Kamasaki Super Lure rablóhalas szett dobozban

A Kamasaki cég twisterálló műanyag dobozban kínálja igényes műcsali válogatását. mNemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás...

További részletek

Kamasaki


2 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Kamasaki cég twisterálló műanyag dobozban kínálja igényes műcsali válogatását. mNemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csali arzenál is van a birtokunkban.

Sokfélesége, univerzalitása miatt kijelenthetjük, a piacon kapható egyik legolcsóbb pergető szett a lehetőségek igazi tárházát nyújtja.

A balinléggyel kombinált fluorokarbon előke mellé a csukázáshoz forgókapoccsal szerelt drótelőkét kapunk. Wobblerekből és a körforgó kanalakból is kettő-kettő foglal helyet a műcsalis dobozban, míg könnyített csukás támolygó villantóból egyet rejt a szett.

Az ólomtesttel ellátott körforgó villantók a távoli pontos dobások és természetesen a balin és csukakapások elmaradhatatlanságát eredményezik. A műanyag testű felszíni wobblerekkel pedig üldözőbe vehetjük az alkonyat süllőit.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts