FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Expert ízesített PVA cső 4m

Ízesített (!) praktikus PVA termék, visszazárható dobozban! Nézzük hogyan, és mire használjuk. Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk...

További részletek

Carp Expert


2 590Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Ízesített (!) praktikus PVA termék, visszazárható dobozban! Nézzük hogyan, és mire használjuk. Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.

Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt.

Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát.

Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz. Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja.

Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

Kiszerelés: 4 méter

Ízesítés:

- Natúr

- Ánizs

- Krill (Rák)

- Eper

- Ananász

- Fokhagyma

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 27

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts