FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Expert Method Gum átlátszó feedergumi 10m

A Carp Expert Method Gum feedergumi a halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert...

További részletek

Carp Expert


890Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Carp Expert Method Gumm feedergumi a halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum! Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.

A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók. Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása.

Kiszerelés: 10m

Szín: átlátszó

Méretek:

- 0,65 mm

- 0,80 mm

- 1,00 mm

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 27

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts