FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

CC Moore Live System stick mix 1kg

A Live System kollekció tagja a stick mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a „családhoz”. A fantasztikus stick mix összetevői szinte teljesen megegyeznek a Live System kész...

További részletek

CC Moore


2 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Live System kollekció tagja a stick mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a „családhoz”. A fantasztikus stick mix összetevői szinte teljesen megegyeznek a Live System kész bojli összetevőivel, azonban a keveréket kiegészítették Live System Pelletekkel, finom szemcseméretű adalékokkal, darált madáreleségekkel és más vízben 100%-osan oldódó porokkal is.

Intenzív krémes-tejes illatának és édes ízének a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Egész évben eredményesen használható, akár még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. A hajszálelőkén elhelyezett csalik fogósságát minden esetben nagy mértékében megnöveli.

A stick mix-hez remekül passzol a Live System kész bojli, azonban kiválóan működik a Hellraisers lebegő bojlikkal, tigrismogyoróval és az áztatott horogcsalikkal is.

Vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül. Ehhez a nagyszerű stick mixhez a gyártó külön folyékony adalékot nem adott ki, mivel a CCMoore&Co termékpalettáján megtalálható folyékony adalékaiból bármelyiket felhasználhatjuk hozzá.

Tipp: Keverje össze Live System Dip, és FeedstimXp adalékokkal, majd PVA hálóba egy tömködő segítségével formázzon belőle kis hurkákat, és helyezze közvetlenül a csali közelébe. Hatása a hideg vízben fantasztikus.

Kiszerelés: 1kg

A CC Moore a Live System termékcsaláddal egy olyan rendkívül egyedi ízzel, illattal és magas beltartalommal rendelkező csalit hozott létre, amelyet eddig még csak nagyon kevesen használtak a szigetországban.

A csali kiadása óta a horgászoktól legtöbb visszajelzés arról szólt, hogy fogásaiknak sikerét a Live System-nek azért köszönhetik, mert az alkalmazott összetevõk teljesen eltérnek a piacon megtalálható más bojliktól.

Ez nyilvánvaló, hiszen a cél ez volt a csali megalkotásakor:

egy teljesen más, de ugyanakkor a pontyok számára értékes élelemforrás. Ezt a különlegességet a tejproteinek, madáreleségek, élesztõk, növényi fehérjék, krémporok, kukoricacsíra kivonatok és egyéb könnyen emészthetõ összetevõk adják.

Mivel a Live System egy erõs édes-krémes íz és illat jelleggel rendelkezik nagyon jól használható sokféle dippel és egyéb folyékony kivonatokkal.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts