FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

CC Moore Live System Cork Dust Wafters bojli

A Live System kollekció tagja a Cork Dust Wafters, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Live System bojlihoz megfelelő arányban...

További részletek

CC Moore


4 450Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Live System kollekció tagja a Cork Dust Wafters, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Live System bojlihoz megfelelő arányban parafaőrleményt kevernek.

Ez a csalinak egy olyan rendkívül könnyű felhajtóerőt biztosít, amely az óvatosan táplálkozó pontyok már a legkisebb szívóhatásától is a szájukba kerül. A horog már elegendő súlyt biztosít ahhoz, hogy a csalik a fenéken feküdjenek, vagy éppen csak a hajszálelőkét emeli majd meg.

Ez természetesen nagymértékben függ a horgok méretétől és a súlyától is. Különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint a Live System kész bojli. Egész évben eredményesen használható. Kiválóan harmonizál a Live Systeme kollekció tagjaival.(Paste, Pellet, Weedbeater Mix, Stick Mix).

A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata megkérdőjelezhetetlen. Erőteljes krémes és édes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.

Méret: 15mm (50db), 18mm (35db)

A CC Moore a Live System termékcsaláddal egy olyan rendkívül egyedi ízzel, illattal és magas beltartalommal rendelkező csalit hozott létre, amelyet eddig még csak nagyon kevesen használtak a szigetországban.

A csali kiadása óta a horgászoktól legtöbb visszajelzés arról szólt, hogy fogásaiknak sikerét a Live System-nek azért köszönhetik, mert az alkalmazott összetevõk teljesen eltérnek a piacon megtalálható más bojliktól.

Ez nyilvánvaló, hiszen a cél ez volt a csali megalkotásakor:

egy teljesen más, de ugyanakkor a pontyok számára értékes élelemforrás. Ezt a különlegességet a tejproteinek, madáreleségek, élesztõk, növényi fehérjék, krémporok, kukoricacsíra kivonatok és egyéb könnyen emészthetõ összetevõk adják.

Mivel a Live System egy erõs édes-krémes íz és illat jelleggel rendelkezik nagyon jól használható sokféle dippel és egyéb folyékony kivonatokkal.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 28

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts