FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Kamasaki Alfa Match matchbot 3,9m

A Kamasaki Alfa Match egy kompozit anyagból készült rendkívül strapabíró és rugalmas matchbot, melyet kezdő és újrakezdő horgászainknak ajánlunk! B akciójának köszönhetően jól dobhatók vele a kis...

További részletek

Kamasaki

Akció Akció!
7 490Ft.- (bruttó)

10 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Kamasaki Alfa Match egy kompozit anyagból készült rendkívül strapabíró és rugalmas matchbot, melyet kezdő és újrakezdő horgászainknak ajánlunk! B akciójának köszönhetően jól dobhatók vele a kis és közepes tömegű (6-16 gramm) waggler úszók és a fárasztás során is könnyedén őrli fel a nagyobb pontyok erejét is. Csavaros orsótartóval kerül forgalomba.

Anyagának köszönhetően jól tolerálja a kisebb sérüléseket, karcokat. Nem kell attól tartanunk, hogy egy ilyen baleset után a bottörés veszélye maximálisan fennálljon. Masszív kettő-, és egytalpas gyűrűk kerültek a botra, melyek az időtállóság mellett a hosszú dobásokért is felelősek.

Tegyünk orsónkra 0,16-0,20 mm körüli zsinórokat és megelégedéssel fog eltölteni a bot használata. Sliderezésre is tökéletesen alkalmas, így a mélyebb vizek is meghorgászhatók vele.

Aki még nem próbálta az úszós, finomszerelékes horgászatot, éppen itt az ideje, hogy megtegye, amihez kiváló választás ez a horgászbot.

A Kamasaki Alfa Match matchbot jellemzői:

- Hossz: 3,90 m

- Tagok száma: 3

- Dobósúly: 5-20 g

- Szállítási hossz: 135 cm

- Súly: 295 g

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 29

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts