FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

ICC menetes haltartó rúd 100cm

Az ICC ALU haltartó rúd letekerhető verziójának használatával egy igazán tetszetős és profi megoldást találtunk a pontyzsákokban tárolt halak egyszerű rögzítésére, amelyet egy egyszerű...

További részletek

ICC


10 590Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az ICC ALU haltartó rúd letekerhető verziójának használatával egy igazán tetszetős és profi megoldást találtunk a pontyzsákokban tárolt halak egyszerű rögzítésére, amelyet egy egyszerű műanyag vagy fém karabiner segítségével pillanatok alatt fel és lecsíptethetünk.

Minden igényes pontyhorgász megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. A 4db és 10db beakasztó füllel ellátott típusok alsó kiképzésének, valamint a mellékelt INOX hajtókarnak (a termék felső részén kialakított furaton átvezetve…) köszönhetően a keményebb aljzatba is könnyedén letekerhetjük.

A lágyabb aljzattal rendelkező vízpartokon kézzel is kényelmesen leszúrható.  Az általános használat mellett egy innovatív,- hasznos eszköz olyan horgászok számára is, akik sűrűn vesznek részt különböző horgászversenyeken, ahol egyszerre nagy mennyiségű halat kell eltárolni.

Jellemzői:

- Anyaga: Alumínium és rozsdamentes INOX

Súly:

- 100 cm-es, 10db beakasztó füllel ellátott verzió – 1.020g

A szett tartalma:

- 1 db haltartó rúd

- 1 db hajtókar

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 38

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts