FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Allroundmarin Jolly 255 GS gumicsónak

Az Allroundmarine Jolly GS gumicsónakok fő előnye, hogy kis lóerős csónakmotorok is könnyedén meghajtják. A könnyed haladás érdekében csökkentettek a csónakok szélességén és a gumitömlő átmérőjén.

További részletek

Allroundmarin


169 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Az Allroundmarine Jolly GS gumicsónakok fő előnye, hogy kis lóerős csónakmotorok is könnyedén meghajtják. A könnyed haladás érdekében csökkentettek a csónakok szélességén és a gumitömlő átmérőjén.

A Jolly csónakok fő előnye, hogy percek alatt összeállítható, és ugyanígy percekre van szükség ahhoz, hogy használat után összecsomagoljuk. Könnyű és könnyen kezelhető gumicsónak. A Jolly csónakok léc padlózattal vannak ellátva. Manapság a gumicsónakok nagy körben is kezdenek népszerűvé válni, de mindig gondot okoz a felfújható csónakok összeállítása. A Jolly modelleknél ez nem okoz problémát, mivel a járólécek a csónakban található és nem külön elemként, ami az összeállítás idejét meghosszabbítja.

A Jolly modellek PVC anyagból készültek. Ez a PVC anyag strapíbíró és az UV sugárzásnak is ellenáll. A csónakok alaptartozéka: lábpumpa (könnyedén és gyorsan tudjuk kedvenc kis csónakjainkat percek alatt felfújni), szétszedhető evezőlapát, egy pad (a kényelmes utazás érdekében), javítókészlet (a csónak sérülését a helyszínen azonnal orvosolni tudjuk) és egy darab hordtáska (a szétszerelt Jolly csónak és tartozékai szállítására alkalmas). A kis mérete miatt összecsomagolt állapotban minden típusú személygépkocsi csomagtartójában elfér.

Az Allroundmarine Jolly GS gumicsónak jellemzői:

- Erős PVC anyagból: 1100 g / nm2 Dtex

- Könnyű és praktikus

- Hosszúság: 253cm

- Szélesség: 148,5cm

- Tömlő átmérő: 38,5cm

- Járópadló: léc

- Légkamrák darabszáma: 3

- Súly: 24kg

- Terhelhetőség: maximum 400kg

- Szállítható személyek száma: 3

- Max teljesítmény: 5 lóerő

- Maximális motor súly: 40kg

- Tartozékok: lábpumpa, javítókészlet, evezőlapátok, pad, hordtáska

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts