FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Deeper Bluetooth halradar 3.0

A Deeper Smart Fishfinder 3.0 bárhol a vízbe dobható A víz felszínén lebeg és részletes, a mederrel és a felette lévő vízzel kapcsolatos adatokat - a mélységről, a fenék szerkezetéről, a hőmérsékletről...

További részletek

Deeper


58 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Deeper Smart Fishfinder 3.0 bárhol a vízbe dobható A víz felszínén lebeg és részletes, a mederrel és a felette lévő vízzel kapcsolatos adatokat - a mélységről, a fenék szerkezetéről, a hőmérsékletről, a növényzetről, és a halak elhelyezkedéséről -, és még sok más értékes, horgászatot segítő információt továbbít okostelefonjára vagy tabletjére.

A Deeper Smart Fishfinder 3.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül küldi a szonár adatokat az Ön eszközére. A könnyen hordozható és egyszerűen csatlakoztatható Deeper Smart Fishfinder 3.0 használható partról, dokkról, hídról, csónakról, hajóról vagy felfújható csónakból való horgászathoz.

Jellemzői:

- Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat

- Bluetooth hatótávolság 40 méter (130ft)

- Letapogatási gyakoriság akár 7 kép/másodperc

- A felbontás akár 7,8 centiméter (0,25ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes

- Standard dinamikus tartomány

- Csónak Mód meder feltérképezés

Vezeték nélküli bedobható Halradar

A Deeper Smart Fishfinder 3.0 egy nagyon kicsi vezeték nélküli, bedobható hangradar, ami úgy van kialakítva, hogy beleférjen egy átlagos horgászládába - a súlya csupán 100 g (3,5oz), és átmérője nem több mint 65 mm (2,5”).

Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat

A Deeper Smart Fishfinder 3.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül küldi a szonár adatokat az Ön eszközére. A Bluetooth kapcsolat a Deeper Smart Fishfinder 3.0 és használója között 40 m (130ft) távolságig működik. Sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

Fedezze fel a víz alatti formákat

Kapjon valós idejű képet arról, pontosan mi is történik a víz alatt, és fedezze fel a fontos víz alatti formákat, hogy megfelelő kapása legyen. Keresse meg az elsüllyed fadarabot, a köveket és a mélyedéseket, a víz alatti növényzetet és a mozgó halrajokat. Fedezze fel mi található a víz alatt.

Kétfrekvenciás halkereső

A kétfrekvenciás halkereső kettős területi lefedettséget biztosít. A keskeny sugár - 290 kHz (15°) - nagyon pontos képet ad a meder szerkezetéről és a halakról, a széles tartományban működő sugár - 90 kHz (55°) - pedig a kiterjesztett keresési területet mutatja meg.

A tökéletes ingyenes alkalmazás jellemzői

A Deeper alkalmazás a 9800 vagy annál későbbi iOs és Android eszközökkel kompatibilis. Online és offline módban is működik, és a következő funkciókat nyújtja a felhasználók számára: Holdfázis előrejelző naptár, Horgász jegyzetek, Offline térképek, Időjárás előrejelzés, Kamera, Megosztás közösségi portálokon, Nappali/Éjszakai színes képernyőmódok stb. A Deeper alkalmazás könnyen használható, több nyelven elérhető, a letöltés és a frissítések ingyenesek.

Deeper elismerések

A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 28

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts