FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Deeper Pro WiFi halradar 90m hatótávval

A Deeper Smart Sonar PRO Wi-Fi kapcsolattal működik, így fedi le a Deeper eszköz és felhasználója közötti megnövekedett távolságot. Arra tervezték, hogy lebegjen a vízen, és a teljes medret...

További részletek

Deeper


68 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Deeper Smart Sonar PRO Wi-Fi kapcsolattal működik, így fedi le a Deeper eszköz és felhasználója közötti megnövekedett távolságot. Arra tervezték, hogy lebegjen a vízen, és a teljes medret valamint a felette lévő vizet feltérképezze - mérje a mélységet, a hőmérsékletet, a fenék szerkezetét, jelezze a halakat -, majd az összes információt azonnal okostelefonjára vagy tabletjére továbbítsa.

A Deeper Smart Sonar PRO egy sokoldalú, bedobható jeladó, ami tökéletes parti-, kajakos- és jéghorgászathoz.

Jellemzői:

- Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat

- Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft)

- A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi

- A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni

- A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat

- Csónak Mód meder feltérképezés

Vezeték nélküli bedobható jeladó

A PRO könnyen telepíthető és használható, kicsi és ultrakönnyű eszköz, mely keresésre a legszokványosabb damillal is használható. Mérete és súlya ugyanakkora, mint Bluetooth-os elődjének, de számos kiegészítő funkció van benne, így még parti horgászatnál is pontos hangradar jeleket kaphat, melyek korábban csak a drága halászhajókon voltak elérhetők.

A Wi-Fi előnyei

A PRO Wi-Fi kapcsolatot használ, hogy pontosabb szonár adatokat küldjön az Ön okostelefonjára vagy tabletjére. A Wi-Fi kapcsolat 100 méterig (330ft) fedi le a távolságot a Deeper eszköz és használója között. Sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

Belső Wi-Fi hozzáférési pont

Nem kell a vezeték nélküli internet kapcsolattal, vagy mobilkapcsolattal rendelkeznie a horgászhelyen! A Deeper eszközben beépített Wi-Fi hozzáférési pont van, melyet csatlakoztathat okostelefonjához vagy tabletjéhez. Csak be kell kapcsolnia a Wi-Fi kapcsolatot okostelefonján, és a Deeper hozzáférési ponthoz csatlakoztatni azt. A Deeper eszközt a világ bármely pontján csatlakoztathatja, még az Amazon esőerdeiben is.

Fontos megjegyzés: Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kapcsolat hatótávolsága kisebb, kapcsolja ki okostelefonján a Mobiladat és/vagy Wi-Fi asszisztenst. A Deeper eszköz használatához sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

Horgászat Csónakból

Amikor a Csónak Módot használja, bejelölheti a valós idejű batimetrikus adatokat archivált offline térképének újabb rétegén, és megjelenítheti okostelefonja képernyőjén. Ez a funkció a pontos helymeghatározáshoz az okostelefonjában lévő GPS-t használja. Minden térkép archiválható, és horgászteljesítményének javítása érdekében bármikor elérhető.

Nagy felbontású víz alatti tárgyak

A magasabb felbontás akár 1,3 cm távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. Emellett a 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg ezeket a tárgyakat. Mindez azért, hogy Ön pontos víz alatti képet kapjon.

Gyakoribb képkészítési frekvencia

Minden víz alatti részlet fontos tippet adhat arról, hol rejtőznek a halak. A PRO megduplázott letapogatási gyakorisággal rendelkezik - akár 15 kép/másodperc -, ami a gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. Így az összes, a radarja előtt elhaladó halat követheti.

Intelligens horgászat

A Deeper alkalmazás kompatibilis a legtöbb iOS és Android okostelefonnal és tablettel, így bármikor, kényelmesen frissítheti az eszközt. Amennyiben a legújabb szoftverrel tartja naprakészen radarját, a legújabb funkciókkal és legjobb teljesítménnyel használhatja azt. Csatlakozzon az intelligens horgászok közösségéhez online, és lelkesítsen másokat is azzal, hogy megosztja fogását!

Deeper elismerések

A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 30

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts