FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Deeper Pro+ WiFi halradar 90m hatótávval

A vezeték nélküli, bedobható Deeper Smart Sonar PRO+ sorozatában a legjobb. Wi-Fi kapcsolatot használ, és pontosabb adatokat továbbít okostelefonjára vagy tabletjére. A Deeper Smart Sonar PRO+ eszközben nagyon pontos...

További részletek

Deeper


78 490Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A vezeték nélküli, bedobható Deeper Smart Sonar PRO+ sorozatában a legjobb. Wi-Fi kapcsolatot használ, és pontosabb adatokat továbbít okostelefonjára vagy tabletjére. A Deeper Smart Sonar PRO+ eszközben nagyon pontos GPS vevő van, melynek segítségével az eszköz batimetrikus térképeket tud készíteni, mialatt a parton vagy a vízen horgászik.

Emiatt a Deeper Smart Sonar PRO+ az egyetlen bedobható hangradar, ami olyan pontos funkciók és halkeresési adatok elérését teszi lehetővé, amely korábban csak a halászhajók konzolain volt lehetséges.

Jellemzői:

- Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat

- Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft)

- A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi

- A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni

- A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat

- Csónak Mód meder feltérképezés

- Parti GPS Mód - lehetővé teszi a meder feltérképezését a partról vagy a vízről

GPS Bedobható Radar

Jelölje ki könnyedén kapását a beépített GPS-nek és az offline térkép funkciónak köszönhetően. A PRO+ eszközben nagyon pontos beépített GPS vevő van, így batrimetrikus térképek készítésével feltérképezheti a vízfenék kontúrjának jellegzetességeit és a horgászhelyeket - még akkor is, ha a parton horgászik. Lehetősége van áttekinteni a teljes horgászterület víz alatti jellemzőit a halfogás optimális helyének meghatározásához.

Valós idejű batrimetrikus feltérképezés

Az Offiline Térkép Funkció megkönnyíti a víz alatti világ feltárását, színátmenetekkel azonosíthatóvá teszi a mélység változásait, és a navigációban is segítségére lesz. Minden batrimetrikus térkép archiválható és a horgászhelyek hatékonyságának növelésére bármikor elérhető. Ezenkívül korlátlan mennyiségű réteget és információt adhat hozzá a térképekhez, így létrehozhatja saját, rendkívül pontos térképeit. Amikor szükséges, használja arra, hogy Ön és csapata kitaláljon a vizes és vad világból. A Deeper alkalmazás használatával minden területi térkép ingyenesen letölthető.

Vezeték nélküli bedobható jeladó

A PRO könnyen telepíthető és használható, kicsi és ultrakönnyű eszköz, mely keresésre a legszokványosabb damillal is használható. Mérete és súlya ugyanakkora, mint Bluetooth-os elődjének, de számos kiegészítő funkció van benne, így még parti horgászatnál is pontos hangradar jeleket kaphat, melyek korábban csak a drága halászhajókon voltak elérhetők.

A Wi-Fi előnyei

A PRO Wi-Fi kapcsolatot használ, hogy pontosabb szonár adatokat küldjön az Ön okostelefonjára vagy tabletjére. A Wi-Fi kapcsolat 100 méterig (330ft) fedi le a távolságot a Deeper eszköz és használója között. Sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

Belső Wi-Fi hozzáférési pont

Nem kell a vezeték nélküli internet kapcsolattal, vagy mobilkapcsolattal rendelkeznie a horgászhelyen! A Deeper eszközben beépített Wi-Fi hozzáférési pont van, melyet csatlakoztathat okostelefonjához vagy tabletjéhez. Csak be kell kapcsolnia a Wi-Fi kapcsolatot okostelefonján, és a Deeper hozzáférési ponthoz csatlakoztatni azt. A Deeper eszközt a világ bármely pontján csatlakoztathatja, még az Amazon esőerdeiben is.

Fontos megjegyzés: Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kapcsolat hatótávolsága kisebb, kapcsolja ki okostelefonján a Mobiladat és/vagy Wi-Fi asszisztenst. A Deeper eszköz használatához sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

Horgászat Csónakból

Amikor a Csónak Módot használja, bejelölheti a valós idejű batimetrikus adatokat archivált offline térképének újabb rétegén, és megjelenítheti okostelefonja képernyőjén. Ez a funkció a pontos helymeghatározáshoz az okostelefonjában lévő GPS-t használja. Minden térkép archiválható, és horgászteljesítményének javítása érdekében bármikor elérhető.

Nagy felbontású víz alatti tárgyak

A magasabb felbontás akár 1,3 cm távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. Emellett a 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg ezeket a tárgyakat. Mindez azért, hogy Ön pontos víz alatti képet kapjon.

Gyakoribb képkészítési frekvencia

Minden víz alatti részlet fontos tippet adhat arról, hol rejtőznek a halak. A PRO megduplázott letapogatási gyakorisággal rendelkezik - akár 15 kép/másodperc -, ami a gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. Így az összes, a radarja előtt elhaladó halat követheti.

Intelligens horgászat

A Deeper alkalmazás kompatibilis a legtöbb iOS és Android okostelefonnal és tablettel, így bármikor, kényelmesen frissítheti az eszközt. Amennyiben a legújabb szoftverrel tartja naprakészen radarját, a legújabb funkciókkal és legjobb teljesítménnyel használhatja azt. Csatlakozzon az intelligens horgászok közösségéhez online, és lelkesítsen másokat is azzal, hogy megosztja fogását!

Egyéb fontos jellemzők

A PRO+ eszközben minden, a PRO-ban lévő információ és funkció benne van - és még több is! Az eszköz érzékenységének beállításával csak azt nézheti, amire szüksége van. Csökkentse a radar érzékenységét a szennyezett vízben, így kiszűrheti a képet zavaró jeleket, és válasszon nagy érzékenységet kristálytiszta vízben, hogy a legkisebb víz alatti történést is nyomon tudja követni. A csupán 100 g (3,5oz) súlyú és 65 mm (2,5 ins) átmérőjű apró készülék hagyományos horgászbotokkal és damillal használható. Az eredmény a legkiválóbb minőségű hangradar adatok elérése egyetlen, kis, vezeték nélküli eszközön.

Deeper elismerések

A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 27

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts