FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Sounder Super elektromos kapásjelző

A Carp Sounder Super a Carp Sunder kapásjelzők új generációja. Ennél a modelnél már találunk a kapásjelzőn egy fokozatmentesen tekerhető hanglyuk tárcsát, így lehetőségünk van a hangerősség beszabályozásásban. 100%-ig vízálló modell!

További részletek

Carp Sounder


18 250Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Carp Sounder Super a Carp Sunder kapásjelzők új generációja. Ennél a modelnél már találunk a kapásjelzőn egy fokozatmentesen tekerhető hanglyuk tárcsát, így lehetőségünk van a hangerősség beszabályozásásban. 100%-ig vízálló modell!

A hangmagasság szabályozását pótméterrel végezhetjük el. A kapásjelző egységesen fekete színű, de a könnyebb láthatóság érdekében feltünőbb leddel (4 különböző szín) látták el. Belső enrgiaellátása 9V elemmel biztosított. Mivel a kapásjelző energiaigénye bizonyítottan kicsi, ezért jó minőségű, márkás elemmel hosszú ideig megbízható társa marad horgászatai során. Egyéb jellemzői megegyeznek a Standard modellnél leírtakkal. A jól kidolgozott és felépített szisztéma alapján a többi kapásjelző mind-mind valamilyen plusz szolgáltatást ad a standard kapásjelzőhöz képest.

Minőségi ismertetőjegyek:

- 100% vízállóság

Minden Carp Sounder kapásjelzőnek teljesen vízálló borítása van. Tökéletesen védi az elektronikát és az elemeket.

- Kapásjelzés mágneskarika segítségével

Tökéletes jelzést biztosít mindenfajta mozgás esetén.

- Anyag

A kapásjelzők és a dobozuk anyaga üvegszállal erősített Polyamid. Erőteljessége és hosszú élettartama garantált. Minden összetevője a legmagasabb minőségű.

- Mágneskarika blokkolás

A Carp Sounder kapásjelzők bekapcsoló gomb nélkül készülnek. A szállítás alatti besípolás ellen a mágneskarikát blokkolóval szereltük fel.

- Led nagyon jó feltűnőképességgel

A Carp Sounder kapásjelzők 5 színben elérhetők. Piros, zöld, sárga és kék, valamint a CS-5 és a F1 fehér színű leddel.

- Energiatakarékos szisztéma „készenlét-kapcsoló”

A kapásjelzők elektronikája energiatakarékosan működik. Nem kell vigyáznunk arra, hogy ki vagy be van–e kapcsolva. Ez az automatikus funkció az elem hosszú élettartamát garantálja.

- Made in Germany

A Carp Sounder termékek kivétel nélkül Németországban készülnek. Világméretű forgalmazása miatt, sok ötlet és tapasztalat alapján készülnek termékeink.

Tervezésekor a bojlistúrák és a többnapos horgásztúrák alapján szerzett tapasztalatok játszották a döntő szerepet.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Unable to process insert: Duplicate entry '1618106676' for key 1