FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Sounder Standard elektromos kapásjelző

A Carp Sounder Standard kapásjelzők Camou színnel festettek. Természetesen az ismertetőjegyekben leírtak erre a modelre is igazak. Elég, ha csak a kiállításokon felállított akváriumban fekvő kapásjelzők jutnak az eszünkbe.

További részletek

Carp Sounder


11 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Carp Sounder Standard kapásjelzők Camou színnel festettek. Természetesen az ismertetőjegyekben leírtak erre a modelre is igazak. Elég, ha csak a kiállításokon felállított akváriumban fekvő kapásjelzők jutnak az eszünkbe.

Azt hiszem ennél jobban a vízállóságról nem kell meggyőznünk a kételkedőket. Valóban a kapásjelzők szigetelése remekül megoldott nemcsak ennél, hanem valamennyi CS elektromos kapásjelző esetében is. Itt azért fontos kiemelni, mert a CS termékek közül ez a termék az alap, innen a név is, az ára pedig mindenki számára elérhető. A horgászbotunk a kapásjelzöben a két oldalfülnek köszönhetően kiesés, elmozdulás ellen védett. A kapásjelző háza üvegszállal erősített Polyamid, ami könnyen tisztítható és mérsékelten ütésálló. A kapásjelzőn nem találunk gombokat. A horgászat megkezdésekor a kapásjelzőn található kis blokkoló lamella eltávolítása után a jelző használatra kész standby állapotban van. Kapás esetén élénk színű, világos led ad látható, és akár 100Db hangrősségű hangszóró ad hallható jelzést. Ha túl erősnek találjuk a hangerőt, használja a kapásjelző dobozában található tompítót és helyezze a hangszórónyílásba. Belső enrgiaellátása 9V elemmel biztosított. Mivel a kapásjelző energiaigénye bizonyítottan kicsi, ezért jó minőségű, márkás elemmel hosszú ideig megbízható társa marad horgászatai során. Ha esetleg több kapásjelzőt szettben szeretne használni, akkor CS Microfunk boxot használjon!

A jól kikdolgozott és felépített szisztéma alapján a többi kapásjelző mind-mind valamilyen pluszszolgáltatást ad a standard kapásjelzőhöz képest.

Minőségi ismertetőjegyek:

- 100% vízállóság

Minden Carp Sounder kapásjelzőnek teljesen vízálló borítása van. Tökéletesen védi az elektronikát és az elemeket.

- Kapásjelzés mágneskarika segítségével

Tökéletes jelzést biztosít mindenfajta mozgás esetén.

- Anyag

A kapásjelzők és a dobozuk anyaga üvegszállal erősített Polyamid. Erőteljessége és hosszú élettartama garantált. Minden összetevője a legmagasabb minőségű.

- Mágneskarika blokkolás

A Carp Sounder kapásjelzők bekapcsoló gomb nélkül készülnek. A szállítás alatti besípolás ellen a mágneskarikát blokkolóval szereltük fel.

- Led nagyon jó feltűnőképességgel

A Carp Sounder kapásjelzők 5 színben elérhetők. Piros, zöld, sárga és kék, valamint a CS-5 és a F1 fehér színű leddel.

- Energiatakarékos szisztéma „készenlét-kapcsoló”

A kapásjelzők elektronikája energiatakarékosan működik. Nem kell vigyáznunk arra, hogy ki vagy be van–e kapcsolva. Ez az automatikus funkció az elem hosszú élettartamát garantálja.

- Made in Germany

A Carp Sounder termékek kivétel nélkül Németországban készülnek. Világméretű forgalmazása miatt, sok ötlet és tapasztalat alapján készülnek termékeink.

Tervezésekor a bojlistúrák és a többnapos horgásztúrák alapján szerzett tapasztalatok játszották a döntő szerepet.

 

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 27

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts