FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Sounder elektromos CS-F1 kapásjelző

A Carp Sounder Cs-F1 egy csúcsmodell a Carp Sounder-től. Ennél a modellnél a kapásjelzőbe beépített, rádiófrekvenciás elven működő, rádióadó található, ami azon kívül, hogy hang és fény formájában jelzi a kapást, továbbítja is.

További részletek

Carp Sounder


47 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Carp Sounder Cs-F1 egy csúcsmodell a Carp Sounder-től. Ennél a modellnél a kapásjelzőbe beépített, rádiófrekvenciás elven működő, rádióadó található, ami azon kívül, hogy hang és fény formájában jelzi a kapást, továbbítja is.

Természetesen ezt a kapásjelzőt is ellátták a Carp Sounder valamennyi kapásjelzőjére jellemző hasznos funkcióval: állítható fülek, világos ledek (4 különböző színben), Polyamid ház, 9V-os tápellátás, alacsony energiaigény. Ennél a modellnél elég csak a vevőegységet (Receiver) megvásárolnunk. A két egység (adó, vevő) microkapcsolók segítségével összehangolható, illetve, ha szükséges, akkor a horgásztársunktól elválasztható. Arra is van mód, hogy a kapást csak a vevő egységen halljuk, megkímélve társunkat a pihenőidő alatti hanghatástól.

Minőségi ismertetőjegyek:

- 100% vízállóság

Minden Carp Sounder kapásjelzőnek teljesen vízálló borítása van. Tökéletesen védi az elektronikát és az elemeket. - Kapásjelzés mágneskarika segítségével Tökéletes jelzést biztosít mindenfajta mozgás esetén.

- Anyag

A kapásjelzők és a dobozuk anyaga üvegszállal erősített Polyamid. Erőteljessége és hosszú élettartama garantált. Minden összetevője a legmagasabb minőségű.

- Mágneskarika blokkolás

A Carp Sounder kapásjelzők bekapcsoló gomb nélkül készülnek. A szállítás alatti besípolás ellen a mágneskarikát blokkolóval szereltük fel.

- Led nagyon jó feltűnőképességgel

A Carp Sounder kapásjelzők 5 színben elérhetők. Piros, zöld, sárga és kék, valamint a CS-5 és a F1 fehér színű leddel.

- Energiatakarékos szisztéma „készenlét-kapcsoló”

A kapásjelzők elektronikája energiatakarékosan működik. Nem kell vigyáznunk arra, hogy ki vagy be van–e kapcsolva. Ez az automatikus funkció az elem hosszú élettartamát garantálja.

- Made in Germany

A Carp Sounder termékek kivétel nélkül Németországban készülnek. Világméretű forgalmazása miatt, sok ötlet és tapasztalat alapján készülnek termékeink.

Tervezésekor a bojlistúrák és a többnapos horgásztúrák alapján szerzett tapasztalatok játszották a döntő szerepet.

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 38

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts