FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Carp Expert Neo Runner 6000 orsó

Kúposított dob és nyeletőfék, ellenben nem egy túlméretezett orsóról beszélünk, így az alábbi módszerekhez használhatjuk jól: method feederezés. Abban az esetben, ha nem kell a partról messzire dobni, kiválóan megállja a helyét.

További részletek

Carp Expert


9 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Kúposított dob és nyeletőfék, ellenben nem egy túlméretezett orsóról beszélünk, így az alábbi módszerekhez használhatjuk jól: method feederezés. Abban az esetben, ha nem kell a partról messzire dobni, kiválóan megállja a helyét.

Nem túlságosan nehéz (427g), így finomabb, könnyebb horgászbottal is használhatjuk. Nem fogja elrontani annak súlyelosztását. Főként medium és medium-heavy pálcákon fog jó szolgálatot tenni.

Hagyományos feederezés akár egy teleszkópos horgászboton. Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használhatjuk hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon. Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethessük. Finomabb, vékonyabb bojlis botokon is megállja a helyét.

Ha nem akarunk messzire dobni, de fontos a nyeletőfék, vagy a megbízható szerkezet, akkor miért rontanánk el botunk súlyelosztását indokolatlanul nagy és nehéz orsókkal. Csak tegyük fel a Carp Expert Neo Runner 6000-et és élvezzük a kényelmet.

A technikai paramétereit tekintve egy átlagos áttétellel rendelkezik, megfelelően vastag acél tengellyel és precíz illesztésű hajtókarral.

Ha kipróbáljuk ezt az orsót, egyből láthatjuk, hogy mindegyik felsorolt módszerhez és felhasználási módhoz alkalmas lesz, és jól fog szolgálni minket a vízparton. Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe.

Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni!

Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.

Jellemzői:

- Méret: 6000

- Csapágyak száma: 9+1    

- Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék

- Áttétel: 5,1:1    

- Orsóház: Grafit    

- Dob: Fém    

- Zsinórkapacitás: 0,35mm/190m

- Súly: 427 g

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 35

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts