FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Gardner Pro Carp monofil zsinór

A Pro Carp a Gardner Tackle 2012.-ben debütált prémium kategóriás monofil főzsinórja, amely több éves fejlesztés és tesztelés után született meg.

További részletek

Gardner Tackle


3 990Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

A Pro Carp a Gardner Tackle 2012.-ben debütált prémium kategóriás monofil főzsinórja, amely több éves fejlesztés és tesztelés után született meg.

Az új Co-Polymer zsinór tervezésénél a főbb szempont az volt, hogy egy magas teljesítményű, kompromisszumok nélküli termék, kedvező áron kerüljön piacra. A Pro Carp különleges gyártási technológiájánál fogva lehetővé vált, hogy ultra magas kopásállóságot és egy kiváló csomótűrési képességet érjenek el. Kiváló tulajdonságai miatt tökéletesen süllyed és a mederfenéken szépen elfekszik.

A zsinór egyenletes átmérője és rendkívül magas sűrűsége adja azt az optimális erőt, amely a kapitális pontyok fárasztása során kimagasló mutatókkal bír. A szinte minden helyzetre megoldást kínáló zsinór, mély, sötétzöld színének köszönhetően diszkréten beleolvad a tómeder környezetébe, így a pontyok számára teljesen láthatatlan.

A hihetetlenül sima felületű és „selymes” tapintású Pro Carp a Gardner Tackle egyik legjobb ár és érték aránnyal bíró innovatív terméke.Gazdaságos kiszerelésekben és három féle méretben kerül forgalomba.

Szín: mélyzöld

Átmérő/csomózott szakítószilárdság:

- 10lb (4.5kg): 0.28 mm - 1470m
- 12lb (5.4kg): 0.30 mm - 1320m
- 15lb (6.8kg): 0.35 mm - 920m

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 25

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts