FISHNET.HU

Fishnet.hu

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Rapture Fire Ice Clear fonott zsinór 100m

Hosszú kisérletezés eredménye a legmodernebb bevonattal ellátott új fonottzsinór. Kiváló az átmérő-szakítószilárdság együtthatója. Az átlátszó elemi szálak a speciális bevonattal egy fehér...

További részletek

Rapture


3 290Ft.- (bruttó)

Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez

Hosszú kisérletezés eredménye a legmodernebb bevonattal ellátott új fonottzsinór. Kiváló az átmérő-szakítószilárdság együtthatója. Az átlátszó elemi szálak a speciális bevonattal egy fehér színű, vizualításában a pergetésre tervezett fonottzsinórt erdeményeztek.

A gyűrükön hangtalanul haladó zsinór speciális bevonata kiváló dobási tulajdonságait ill. a kopásállóságát eredményezi amellett, hogy sokkal kevésbé gubancolódik mint a klasszikus fonottzsinórok.

Nem kell többé attól tartanii, hogy az apró kvarcszemcsék beleülnek a fonottzsinór szálai közé és károsítják a gyűrűket és az orsó zsinórvezető görgőjét köszönhető a Fire Ice gyártási  technológiájának. Testvére, a füst szürke árnyaltban megjelent DYNA TEX Fusion Braid, ami tulajdonságai tekintetében  csak színében tér el.

Egy ötlet azoknak, akik nem vagy nem  csak pergetnek: a Rapture Fire Ice jótékony tulajdonságainak és viszonylagos merevsége a megszokott fonottzsinórokhoz képest új dimenziókat nyit az  előkék készítéséhez a feeder és bojli horgászok számára.

Fontos:
A  gyártó elsősorban a " Palomar " kötést javasolja ill. a „knottles knot” ("csomómentes csomó " ) csatlakozó használatát ajánlja. Két zsinór összekötéséhez a „Mahin” csomó a legajánlottabb megoldás.

Kiszerelés: 100m

Átmérő/szakítószilárdság:

- 0.10 mm/4.080 kg

- 0.12 mm/4.990 kg

- 0.15 mm/6.800 kg

- 0.18 mm/8.160 kg

- 0.20 mm/9.980 kg

- 0.25 mm12.700 kg

- 0.30 mm/18.400 kg

Ezt a terméket még nem véleményezték.

Kizárólag regisztrált látogatóink véleményezhetik a termékeket.

Online látogatók: 22

Kosár  

(üres)

Keresés

Ponty parna PomPom csalik

Új termékek

Nincsenek új termékek

Boltlink.hu webruhz rendszerek Webruhz kszts